Returnare produs – conditii generale

Returnare produs in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului – un serviciu oferit conform legii de Vitamine-online.ro.
Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre Client, exceptie facand retururile ocazionate de neconformitati/vicii ascunse ale produsului.
Produsele se pot returna prin orice companie de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul Amerivit. Adresa la care se trimit coletele de retur este: Amerivit Health & Therapy S.R.L., Strada Marcel Andreescu nr. 59, Sector 1, Bucuresti.
In caz de retragere din contract, Clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 14 zile. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficienta transmiterea de catre Client a comunicarii privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere (14 zile de la data receptionarii Produselor).

Modalitati de returnare produs

Clientul se obliga sa notifice vitamine-online.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate prin e-mail la adresa: contact@vitamine-online.ro sau sa efectueze returul fara notificare, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, vitamine-online.ro poate refuza coletul.
Pentru notificarea prin e-mail, Clientul va completa si trimite catre Amerivit “Formularul de retur Produse”. Sau va face orice altă declaraţie neechivocă în care îşi exprimă decizia de retragere din contract.

Catre: Amerivit Health & Therapy SRL, Strada Marcel Andreescu nr. 59, Sector 1, Bucuresti, Tel: +40 729 142 039, Email: contact@vitamine-online.ro
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:
Produsele au fost comandate la data:
Numarul comenzii:
Numele cumparatorului:
Adresa cumparatorului: Semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie):
Data:
Detalii motiv retur:

Conditii detaliate de returnare produs

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de Client. Adica in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, bon fiscal etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu vitamine-online.ro.
Conform art. 16 lit. d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014 Amerivit isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid ori care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator (Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat).
In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.
Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.
Intrucat produsele comercializate de catre Amerivit sunt obtinute din materii prime naturale, nu se vor accepta returi pe considerente de diferente/discrepante de culoare/gust/miros/textura intre acelasi tip de produs provenind din loturi diferite/lot similar, acestea nereprezentand o lipsa de conformitate/viciu ascuns.

Conditii detaliate pentru returnarea banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial (daca e cazul). Banii sunt livrati in interval de 30 de zile calendaristice de la data la care vitamine-online.ro accepta returul.
Pentru retururi partiale de comenzi, daca valoarea produselor ramase in comanda nu respecta conditiile ofertei/promotiei referitoare la transportul gratuit, mai precis valoarea lor cumulata nu mai depaseste 500 lei, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate mai putin costul unui transport aferent produselor pastrate (produsele pastrate sunt asimilate unei comenzi care nu se califica pentru transport gratuit).