Conditii de livrare

Conditii de livrare pentru produsele aflate in stoc:

Amerivit ofera posibilitatea de livrare prin Posta Romana / Curier sau ridicare personala din magazinul propriu. De regula livrarea in Bucuresti si in tara se face in termen de 24 de ore. Pentru comenzile confirmate dupa ora 15:00 termenul este de 48 ore.
Pentru ridicare personala din magazinul Amerivit, in momentul plasarii comenzii trebuie selectata optiunea “Ridic din magazin”. In cadrul acestei optiuni este necesara selectarea magazinului din care se doreste ridicarea coletului. Aceasta varianta nu implica costuri de livrare, indiferent de valoarea comenzii. Produsele se pot ridica incepand cu momentul confirmarii comenzii.
Comenzile ce au fost transmise si confirmate, in cazul carora s-a optat pentru ridicarea produselor din magazinul Amerivit, vor fi rezervate pentru maxim 7 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii. Daca in aceasta perioada comanda nu este ridicata, ea va fi automat anulata.
Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja confirmate.

Indisponibilitate produse

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Amerivit va informa Clientul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat online vor fi rambursate in termen de 30 de zile. Clientul poate, la libera sa alegere, sa confirme modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Amerivit va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

Conditii de receptie a produselor

La solicitarea vitamine-online.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Amerivit.
In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata in caz contrar conditiilor de mai sus.
In cazul livrarii Comenzii, inclusiv la locul de munca al Clientului, acesta trebuie sa se asigure ca poate receptiona Comanda.
Conditiile de livrare se completeaza cu Termenii si Conditiile companiei de curierat.
Livrarea se considera a fi indeplinita de catre vitamine-online.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client.

Termeni finali pentru livrare

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.