Cory-Coman-Amerivit-Health-Therapy

Despre Amerivit Health & Therapy

Ce oferim

AMERIVIT HEALTH & THERAPY va ofera multivitamine si suplimente alimentare de calitate superioara produse de Kirkland Signature (KS) si TruNature (TN). Toate produsele vandute de noi sunt fabricate in SUA pentru piata americana.

Suplimentele nutritive produse de Kirkland Signature si TruNature sunt stiintific concepute pentru a va mentine cat mai sanatosi si puternici. Sunt benefice pentru sanatatea creierului, sanatatea inimii si a sistemului vascular, sanatatea ochilor, apararea imuna, sanatatea oaselor, dintilor, articulatiilor si au efect antioxidant protector.

Suplimentele alimentare sunt substante nutritive care pot fi administrate suplimentar, completand dieta normala. Aceasta trebuie sa fie variata si echilibrata, pentru promovarea cresterii si dezvoltarii organismului si pentru mentinerea sanatatii.

Aceste vitamine si suplimente nutritionale indeplinesc standardele de CALITATE, PURITATE, EFICIENTA impuse de  United States Pharmacopeia (USP), institutie care stabileste standardele oficiale pentru medicamente si suplimente alimentare. Trecerea testelor riguroase USP si ConsumerLab.com asigura consumatorul ca suplimentul alimentar respecta standardele de siguranta de la ingrediente la produsul finit.
Pentru detalii, vezi  www.uspverified.org si www.consumerlab.com

Magazinul vitamine-online.ro reprezinta dorinta noastra de a oferi produse de calitate superioara pentru o viata mai sanatoasa.

Cory Coman - Administrator Amerivit Health & Therapy
20

ANI DE ACTIVITATE

1

MAGAZIN

5

ANGAJATI

1000

CLIENTI MULTUMITI